Football Manager 2015 v15.1.3 Cracked 3DM



Football Manager 2015 v15.1.3 Cracked 3DM

Football Manager 2015 v15.1.3 Cracked-3DM Cover Logo http://jemberantri.blogspot.com

Free Download Game Football Manager 2015 v15.1.3 Cracked-3DM For PC Full Version : jika baru saja saya posting tentang game simulasi management permainan bola basket yaitu Basketball Pro Management 2015 Untuk PC Full Version dengan url : http://jembersantri.blogspot.com/2014/11/basketball-pro-management-2015-reloaded.html , maka saat ini saya akan memberikan game simulasi management dari game sepak bola terbaru 2015 sob, yaitu Game Football Manager 2015 Versi 15.1.3 yang sudah dicrack oleh 3DM Team. jadi sobat bisa merasakan game football manager 2015 ini secara gratis, tanpa harus membayar, karena sudah di crack sob.hehe.. pada game ini nantinya sobat akan menjadi pelatih klub sepak bola dunia, sobat harus mampu mengatur strategi yang akan digunakan klubnya sobat, mampu mengatur keuangan pada klub agar tetap sehat, tidak mengalami kerugian, lebih - lebih kalau financial klub sobat bertambah terus, itu menjadi lebih memuaskan sobat jembersantri.blogspot.com dalam memainkan game ini. 

Description: Football Manager 15, the latest in the award-winning and record-breaking series, is coming to PC, Macintosh and Linux computers in November 2014. Football Manager is the most realistic, in-depth and immersive simulation of football management available, putting you in the hot-seat of almost any club in more than 50 countries across the world, including all of Europe’s biggest leagues. Football Manager 2015 will allow you to live the life of a real football manager – you decide who plays and who sits on the bench, you’re in total control of tactics, team-talks, substitutions and pitch-side instructions as you follow the match live with the acclaimed 3D match engine. Pre-order Football Manager 2015 now to enjoy access to a fully-playable ‘Beta’ version of the game roughly two weeks prior to the official release date.

Note 1: This is the latest “Beta” release.
Note 2: 3DM or other p2p releases are not always perfect or compatible with all systems. So if it doesn’t work, don’t blame their effort & wait for the scene release/s(if there is any).

Screen Shot :

Football Manager 2015 v15.1.3 Cracked-3DM http://jembersantri.blogspot.com screen shot
Football Manager 2015 v15.1.3 Cracked-3DM http://jembersantri.blogspot.com screen shot
Football Manager 2015 v15.1.3 Cracked-3DM http://jembersantri.blogspot.com screen shot
Football Manager 2015 v15.1.3 Cracked-3DM http://jembersantri.blogspot.com screen shot
Football Manager 2015 v15.1.3 Cracked-3DM http://jembersantri.blogspot.com screen shot

Released: 2014
Genre: Sports, Simulation
Developer: Sports Interactive
Publisher: SEGA
Publication Type: pirates
Language of Text: English, Russian, French, Italian, Spanish, Czech, Danish, Dutch, Greek, Norwegian, Polish, Portuguese, Brazilian Portuguese, Swedish, Turkish
Language: English
Tablet: enclosing [3DM]

Download File :
-----------------------------------------------------------

Password : http://jembersantri.blogspot.com   

System requirements:
Minimum :
OS: Windows XP, Vista, 7, 8
Processor: Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon - XP: 1.6GHz + V / 7/8: 2.2GHz +
Memory RAM : 1 GB RAM
Graphics: NVidia GeForce FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel GMA X3100 - 128MB VRAM
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 3 GB available space


Sekian dulu ulasan saya tentang Game Football Manager 2015 v15.1.3 Cracked-3DM For PC Gratis ini, semoga bisa bermanfaat dan menghibur sobat jembersantri.



Anda sekarang telah mengunjungi :
Url :  http://jembersantri.blogspot.com/2014/11/football-manager-2015-v1513-cracked-3dm.html 



Penting..!!! Sebelum Melakukan Proses Download, Sebaiknya Anti Virus apapun di Komputer sobat harap di nonaktifkan Terlebih dahulu ya. Agar Patch Full Versionnya Dapat di Unduh juga. Makasih ^_^



Football Manager 2015 v15.1.3 Cracked 3DM

RECENT POST :

6 Responses to "Football Manager 2015 v15.1.3 Cracked 3DM"

  1. gan,,itu yg single linknya pas setelah selesai download kok gak bisa di extrak ya??trims

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya itu yang versi setupnya gan, jadi gak ribet diconvert jadi RAR.. :)

      Delete
  2. cracknya aja ada gak tuch???

    ReplyDelete
  3. ini mentahan yg pake instal apa cuma yang tinggal di ekstrak aja gan?

    ReplyDelete
  4. ini pake daemon tools apa langsungan mas

    ReplyDelete

Alangkah Senangnya Kami Apabila Anda Mau Meluangkan Waktu Anda Untuk Berkomentar di Postingan Kami Ini, Karena Akan MemperERAT tali persahabatan dan persaudaraan..
Berkomentar Yang Baik Ya.. Makasi...